Vår historia och vision

Sedan sin grund år 2009 har Rosbergs Däck & Service utvecklats till ett pålitligt namn inom branschen. Denna berättelse är en hyllning till dess grundare, Kjell Rosberg, som byggde upp ett framgångsrikt familjeföretag som präglas av personlig service och en konstant strävan efter hög kvalitet.

Under åren har företaget vuxit och utvidgat sitt tjänsteutbud för att möta kundernas olika behov. Det som verkligen skiljer Rosbergs Däck & Service från mängden är dess familjära atmosfär och engagerade personal. Efter Kjells bortgång har Filip Rosberg fortsatt med verksamhetens dagliga drift och strävar efter att upprätthålla en stark koppling till sina kunder. Detta skapar en atmosfär av personlig service och engagemang som är svår att hitta någon annanstans.
En annan faktor som har gjort Rosbergs Däck & Service till en pålitlig aktör inom branschen är deras långa erfarenhet. Med årtionden av kunskap och en kunnig personal är de rustade att ta itu med serviceutmaningar som deras kunder kan ställas inför.

Varje besök hos Rosbergs Däck & Service är en garanti för professionell service och expertis.

Rosbergs Däck & Service har aldrig glömt sitt ursprung, och deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet förblir starkt. Som ett företag som bygger på en passion för bilar och ett starkt engagemang för service är de redo att möta de framtida utmaningarna och fortsätta erbjuda enastående tjänster till sina kunder.

kjell rosberg

Grundare

filip rosberg

Ägare

© Copyright - Rosbergs Däck & Service - Produktion: Crealevant AB
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0